На Львівщині обіцяють збудувати нові пожежні частини

Сьогодні, 17 жовтня, директор департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА Олексій Титаренко на сесії Львівської обласної ради представив проект рішення «Про затвердження Обласної цільової соціальної програми забезпечення пожежної безпеки на 2014 - 2016 роки».

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Доповідаючи по цьому проекту рішення, Олексій Титаренко зазначив, що для забезпечення пожежної безпеки на 2014 - 2016 роки пропонується виділити кошти у розмірі 55 млн. грн.

«З одної сторони це великі кошти, а з іншої, якщо поділити їх на 29 громад Львівщини, вже і не такі великі», ­ – сказав він.

За його словами, значна частина цих коштів піде на утворення пожежних підрозділів у тих районах області, де їх сьогодні немає.

«Пропонується утворення пожежних частин на території Золочівського, Миколаєвського, Пустомитівського, Яворівського районах», – розповів Титаренко.

Він додав, що серйозних проблем, через відсутність відповідної служби, у період підвищеної пожежної небезпеки, зазнав Яворівський район.

«Район неодноразово звертався до нас за допомогою. З регіонального резервного фонду була виділена не одна тонна палива (аби дістатись місця пожежі – Ред.). Використані значні ресурси місцевих бюджетів. Тому варто, щоб відповідні пожежні підрозділі були сформовані у цих районах», – резюмував Титаренко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: