Садовий попіарився на "Олімпіаді Януковича"

Сміттєва урна у Львові

На Раді регіонів, яка відбувалась вчора у Борисполі, піднімались три блоки питань: про аграрний комплекс, опалювальний сезон та Олімпіаду 2022 року. Про це сьогодні під час брифінгу розповів Андрій Садовий.

«На Раді регіонів піднімалися 3 блоки питань. Перший блок питань – це аграрний комплекс, тут Україна має дуже хороші показники, якщо говорити про світ. Другий блок питань – це підготовка до опалювального сезону, він вже почався, до Львова жодних зауважень не було, тому що ми чітко ввійшли в опалювальний сезон. На сьогоднішній день у нас є проблеми тільки з КЕЧівськими будинками, це 21 будинок на вулиці Стрийській, які до сьогоднішнього дня не готові до опалювального сезону. Я сьогодні буду інформувати про це керівництво Міністерства оборони, тому що зволікати більше нема куди. Підприємства  наші готові, все працює.

Звичайно, питання, яке є дуже важливим для Львова – це подача заявки на Зимові Олімпійські ігри 2022 року. Власне було чітке доручення Львову спільно з Олімпійським комітетом підготувати всі необхідні документи, щоби в цьому році заявка була подана. Це новий шлях для міста Львова, тому що в наступні періоди Львів буде в когорті  призових місць. На сьогодні приблизно відомі міста-претенденти  - це можливо Мюнхен, Осло, Барселона, можливо Краків. Тоді власне ця когорта буде крутитися більше року, коли в 2015 році вже буде кінцево прийнято рішення, яке ж місто буде приймати Олімпіаду у 2022 році.

Сьогодні залучені дуже хороші фахівці, робиться чітке планування, розробляються детальні плани. Треба думати не тільки про 2022 рік, треба думати про те, щоб сьогодні, інвестуючи в зимові види спорту, ми розуміли, що інвестуємо в здоров’я дітей, щоби в нас діти зимою  могли уроки фізкультури проводити на гірських спусках.

Це питання голосували всі члени Ради регіонів, а це є голови обласних рад, голови обласних адміністрацій, мери обласних міст, члени уряду – всі одностайно підтримали пропозицію подати заявку на Зимові Олімпійські ігри. Львів - як столиця, як кандидат на 2022-й рік», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Марія Юрків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: