У Львівській облраді затвердили перелік переможців конкурсу мікропроектів (фото)

28 місцевих громад Львівщини отримали можливість реалізувати власні мікропроекти

17 жовтня у Львівській обласній раді відбулось засідання Львівської обласної спостережної ради з питань реалізації Проекту "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури у Львівській області" щодо виконання Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку на 2011-2015 роки.

У засіданні ради взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Валерій П'ятак, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик. представництво Львівського регіонального фонду соціальних інвестицій та головами районних рад та державних адміністрацій Львівщини.

Відповідно до порядку денного учасники засідання затвердили Положення про Львівську обласну спостережну раду. Також в рамках наради було обговорено результати попередніх оцінок мікропроектів. Зокрема, учасники засідання обговорили критерії відбору мікропроектів, та механізм їх подальшого виконання.

На конкурс реалізації мікропроектів подали заявки 68 місцевих громад. Враховуючи соціальні та технічні показники, було відібрано 28 заявок, які визнали переможцями. Після обговорення спроможності співфінансування проектів громадами та місцевими бюджетами зокрема, на засіданні Спостережної ради було затверджено список відібраних мікропроектів. Відтак у Буському районі відібрано 6 об'єктів, у Радехівському – 7, в Турківському – 7 і Кам`янко -Бузькому – 8.

mikro1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: