У Львові відбувається дитячий соціальний проект «Світ ідей»

За ініціативи МГО «Ідеї молоді» та за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, у Львові близько місяця діє соціальний проект «Світ ідей», в рамках якого відбуваються соціальні заняття з хореографії та англійської мови для дітей з неблагополучних сімей, які навчаються в дошкільному кризовому центрі «діти вулиці».

Танцювальні заняття відбуваються два рази на тиждень, участь в проекті приймають 25 дітей віком від 3 до 6 років. У грудні цього року відбудеться звітна зустріч на  якій малята продемонструють  свої танцювальні навички. Організатори проекту сподіваються, що професійні заняття з англійської та хореографії дадуть дітям можливості в майбутньому.

«Коли нам запропонували долучитися до цього проекту - ми одразу ж погодилися, адже мистецтво хореографії повинно бути доступним для кожної дитини, незалежно від соціально-майнового стану її батьків. Ми були вражені тим, як світилися дитячі оченята, коли наш хореограф переступив поріг світлиці, де проходило заняття. Ці емоції не можна порівняти ні з чим, а їх бажанню займатися можуть позаздрити багато дітей, яких приводять на заняття у платні танцювальні гуртки.

Хочемо, аби з нашою допомогою дітки змогли зробити свої перші кроки у танці і трохи згодом - із постановкою на великій сцені, яку ми їм організуємо. У SIRIUS DANCE ACADEMY нині також на пільгових умовах займається понад десять дітей-сиріт, дітей із багатодітних та малозабепечених сімей. Ми працюємо над тим, аби таких діток могло займатися ще більше», - розповів Данило Дерега, художній керівник, директор SIRIUS DANCE ACADEMY.

Ярослав Альохін

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: