Львівські правоохоронці не виявили вибухових пристроїв у школі (фото)

Після ретельної перевірки спеціалісти вибухотехнічної служби, які провели обстеження приміщень школи №55 у Львові, а також прилеглих до неї територій, вибухових пристроїв не виявили.

Сьогодні, 18 жовтня, о 8.52, на „102” поступило повідомлення про те, що заміновано приміщення середньої школи на вулиці Федьковича 1.

На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області.

Інформація про замінування навчального закладу не підтвердилася. У приміщенні школи та на прилеглій до неї території вибухових пристроїв не виявлено. Заняття у школі відновлено.

На цей час правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи для встановлення особи аноніма, який повідомив про замінування школи.

Нагадаємо, що з початку 2013 року зі схожими повідомленнями про замінування різних об’єктів на Львівщині аноніми телефонували дванадцять разів. При цьому, наголосимо, згідно із законодавством «жартівники» будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за ознаками частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: