У Львові 120 журналістів створили Раду Карпатських мас-медіа (фото, відео)

Сьогодні, 18 жовтня, у Львові пройшов Форум Карпатських мас-медіа, участь у якому взяли більше 120 журналістів з України, Польщі, Білорусії, а також представники влади та органів місцевого самоврядування, громадських організацій та експертів із України та Польщі, які обговорили питання промоції транскордонної співпраці та регіонального розвитку української та польської частин Карпатського єврорегіону.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Також учасники форуму обговорили важливі аспекти українсько-польської співпраці, а також і ЗМІ у рамках Карпатського Єврорегіону.

Представники електронних, друкованих мас-медіа, радіо та телебачення, а також спілок журналістів Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей України та Підкарпатського воєводства Республіки Польща обговорили питання висвітлення проблем Карпат у польських та українських ЗМІ, а також те, які важливі теми оминають журналісти і як можна спільно допомогти у промоції регіону.

Модерував даний захід Марек Цинкар, журналіст «Радіо Гжешув» (Польща).

У рамках форуму також презентували напрацювання проекту «Карпатські мас-медіа як інструмент промоції транскордонної співпраці у Карпатському Єврорегіоні», публікацію «Карпатські мас-медіа – аналіз та можливості польського-українського транскордонного співробітництва», видану у його рамках.

Під час форуму також створено Раду Карпатських мас-медіа, до складу якої увійшли представники спілок журналістів регіонів української та польської частин Карпатського єврорегіону та асоціацій Карпатський Єврорегіон Польща та «Єврорегіон Карпати – Україна».

media1 media2

piatak media8

media7 media6

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: