До курортної Східниці перекривали дорогу

Цілу годину ні з Борислава у Східницю, ні зі Східниці в Борислав ніхто не міг проїхати. Мешканці мікрорайону Мразниця перекрили вулицю Степана Бандери, яка сполучає місто нафтовиків із сусіднім курортним селищем.

У вівторок, 15 жовтня, впродовж години люди безперервно ходили по пішохідному переході, біля приміщення загальноосвітньої школи №6. В такий спосіб мразничани намагалися вирішити щонайменше три проблеми, які їм вкрай докучають, а саме: незадовільне водопостачання мікрорайону Мразниця, поганий стан дорожнього покриття по вулиці Степана Бандери та практично відсутність транспортного сполучення між мікрорайоном Мразниця та центральною частиною міста.

Перемовини з протестувальниками на місці події вів Бориславський міський голова Володимир Фірман. Після непростої розмови з керманичем міста, люди, що перекривали дорогу розійшлися, при цьому погрожуючи пікетувати міську раду та вдаватися до інших акцій громадської непокори, якщо порушені ними проблеми мікрорайону не будуть вирішені.

Нагадаємо, що це вже вдруге цього року у Бориславі перекривають дорогу. Приблизно два місяці тому, дорогу перекривали мешканці вулиці Трускавецької. Тоді до радикальних дій люди вдалися через неякісне водопостачання.

Джерело: Медіа Дрогобиччина

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: