У Бориславі небезпечно: можна впасти у відкриті люки

Після львівської трагедії, під час якої дворічний хлопчик загинув у каналізаційному колодязі, тема відкритих каналізацій стала привідною для кожного населеного пункту. У Бориславі ситуація з відкритими каналізаційними колодязями теж нерадісна.

Як повідомляє Бориславський міський відділ міліції, лише останнім часом невідомі зловмисники викрали два десятки чавунних решіток дощової каналізації по вулицях Карпатська Брама, Степана Бандери, Данила Галицького, Дрогобицькій, Дорошенка, Івана Франка, Героїв ОУН-УПА. Зникло також і кілька накривок каналізаційних колодязів.

Про факти крадіжок чергову частину повідомив у письмовому зверненні директор КП «Еко-місто» Михайло Щербанік.  За фактами крадіжок відкрито кримінальне провадження та проводяться оперативно-розшукові заходи.

Проте, від цього не легше. Через систематичні крадіжки решіток та накривок чимало каналізаційних колодязів у нашому місті відкриті і становлять реальну небезпеку для мешканців. А найгірше те, що нова яма під ногами може утворитися практично будь-де, бо спрогнозувати, де поцуплять чергову накривку - неможливо.

Тож будьте уважні. Дивіться під ноги. Вчіть дітей обходити каналізаційні колодязі і не бігати по калюжах, якщо не видно їх дна. Як кажуть в народі – «береженого Бог береже».

Джерело: Медіа Дрогобиччина

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: