В Україні відкриють першу у Східній Європі програму, яка поєднує технологічну і бізнес-освіту

В Україні стартує перша у Східній Європі навчальна програма, яка поєднає технологічну і бізнес-освіту. 23 жовтня у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) відбудеться відкриття нової програма з управління технологіями (MS in Technology Management).

MS in Technology Management – це партнерський проект, який LvBS втілює спільно львівським Кластером ІТБП.

На думку творців і партнерів програми, наявність ІТ-управлінців відповідного класу у Львові дозволить компаніям вивести співпрацю з міжнародними клієнтами на якісно новий стратегічний рівень, а також суттєво підвищити конкурентоспроможність міста як ІТ-центру у світі.

Місто Львів входить до трійки найпотужніших ІТ-центрів України. Минулого року випускниками бакалаврату ІТ і суміжних спеціальностей стали понад 1800 осіб, а разом зі спеціалістами і магістрами – 2500. «Поряд із тим, сьогодні у галузі є потреба в управлінських кадрах, – коментує керівник LvBS Софія Опацька. – Наша програма скерована для ІТ-фахівців, які прагнуть поглибити свої знання в галузі управління, краще зрозуміти бізнес та стратегії розвитку продукту. Ми не будемо заглиблюватись у деталі технологічних знань, а говоритимемо до людей з досвідом про те, як технології мають забезпечувати потреби їхніх клієнтів».

Головним доповідачем на відкритті програми стане Бернард Катці, професор Мюнхенського університету, вибраний професор в Лейденському університеті (Голландія), засновник і директор Центру управління технологіями та інноваціями (CeTIM).

За допомогою інноваційної системи Cisco TelePresence (віддаленої пристуності), гостей та учасників програми вітатиме професор Карл Цайнінгер (Karl Zaininger), спеціаліст з інформаційних комунікацій ООН, член дорадчої ради Львівської бізнес-школи.

Як зазначає голова Наглядової ради львівського Кластера ІТБП Андрій Ганкевич, Україна відома своєю доброю системою освіти, яка виховала кращі світові таланти в галузі інженерії: «Проте, в Україні, на відміну від інших країн на ІТ-ринку, відчутний брак доброго менеджменту. Протягом десятиліть, компанії вивчали основи управління в «домашніх умовах», що стало причиною доволі повільних досягнень на світовому ринку галузі. Програма MS in Technology Management Львівської бізнес-школи УКУ допоможе заповнити цю прогалину, створивши платформу, на якій виросте наступне покоління управлінців світового рівня для глобальної ІТ-арени».

Урочистості з нагоди відкриття MS in Technology Management розпочнуться 23 жовтня о 18:00 у новому інноваційному академічному корпусі УКУ (вул. Стрийська, 29).

Прес-служба LvBS

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: