Дитячі клуби Львова відзначають ювілей – 20 років

Цього тижня львівські УДЮМКи готують великий концерт та презентацію своїх досягнень. Свято дитячих клубів чекає на львів’ян 25 жовтня в Першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва. Початок заходу о 18.00 год.

Свої таланти на сцені продемонструє гордість Дитячих клубів Львова ─ Зразковий дитячо-юнацьких хор «Радуниця» з УДЮМК Шевченківського району та клуб спортивного танцю «Аеліта» з УДЮМК Залізничного району. Веселими танцями потішать малята з двох хореографічних гуртків УДЮМК Галицького району. А вихованки клубу «Мандри» УДЮМК Сихівського району виступатимуть у вигляді диско-ляльок. Бойове мистецтво на сцені продемонструють юні каратисти з гуртка «Бадьорість».

Також на свято зі своїми програмами завітають танцювальний клуб «Стиль», Дитяча циркова студія Центру дитячо-юнацької творчості Залізничного району, Школа бойового гопака.

Привітання англійською мовою для УДЮМКів Львівщини підготували вихованці драматичного гуртка навчального центру «Хелен Дорон рання англійська».

Крім того, під час свята будуть оголошені номінації у різних напрямках діяльності дитячих клубів.

«Цього року виповнилося 20 років від створення дитячих клубів УДЮМК,  тому  протягом осені ми організували 6 свят для понад тисячі діток в різних районах міста. Фіналом нашого святкового марафону є подія 25-го жовтня, на якій можна буде побачити й почути все найкраще з нашої історії», - розповіла Людмила Бондарчук, директор УДЮМК Шевченківського району.

Ярослав Альохін

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: