Львівська облрада виступила у підтримку Митного Союзу

Сьогодні, 22 жовтня, під час сесії Львівської обласної ради депутати провалили прийняття рішення про звернення до Президента України, прем’єр-міністра України та голови ВРУ щодо підтримки євроінтеграційних намірів керівництва держави. За таке звернення проголосували тільки 47 депутатів обласної ради із 59 необхідних.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Дане звернення у порядок денний сесії облради вніс екс-начальник обласного управління охорони здоров’я, депутат Сергій Федоренко, який представляє Партію регіонів.

Депутати вирішили проголосувати це звернення за основу й потім приймати до нього поправки. Зокрема, слово взяв депутат від «Свободи» Андрій Холявка, який запропонував слова «керівництва держави» замінити «органів державної влади України».

Далі Холявка запропонував на початку звернення написати «до українського народу», а тоді вже – до Віктора Януковича.

Ці пропозиції не набрала належної кількості голосів обласних депутатів, тому депутат запропонував забрати слова «керівництва держави» усюди по тексту, але й така пропозиція також не пройшла.

Далі депутати пропонували внески ще кілька правок, уже більш редакційних та орфографічних, однак і ці пропозиції самі ж не підтримали.

Як наслідок, загалом не проголосували і за звернення, яке набрала тільки 47 голосів депутатів.

Висновок один – якщо Львівська облрада не підтримує євроінтеграційних намірів керівництва держави, отже вона підтримує вступ України до Митного союзу?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: