Львівська ОДА не поважає обласних депутатів, - із сесії облради

Львівська обласна державна адміністрація не поважає депутатів Львівської обласної ради. Про це йшлось сьогодні під час сесії, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Зокрема на сесії у порядок денний було внесене питання про невиконання Львівською ОДА рішення облради від 20 грудня 2012 року «Про увічнення памяті Президента УГВР Кирила Осьмака та діяльності під старшинської школи УПА».

Доповідачем із цього питання мав бути голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, однак Львівська ОДА надіслала листа, у якому попросила змінити доповідача на заступника директора департаменту Марію Вагілу.

Марія Вагіла у своєму виступі повідомила, що вона не є виконавцем цього рішення, тому не знає, чому повинна доповідати по цьому питанню, однак наголосила, що за зібраною із департаментів обласної адміністрації інформацією, усі пункти рішення облради виконані, крім одного – Службою автомобільних доріг не проведений ремонт дороги через відсутнє фінансування.

Натомість депутати пропонували це питання перенести на розгляд на наступному пленарному засіданні, пропонували також і повернутись до його розгляду повторно, однак наголосили  - лист голови ОДА не є підставою для зміни доповідача і такий факт свідчить про неповагу до депутатського корпусу облради.

Відтак, у залі постала пропозиція проголосувати «незадовільно» Львівській ОДА, однак ця пропозиція не набрала відповідної кількості голосів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: