Шемчук зустрівся із представниками бельгійського бізнесу

Сьогодні, 22 жовтня,  голова Львівської ОДА Віктор Шемчук зустрівся із делегацією Бельгійсько-української торгово-промислової палати.

Під час зустрічі керівник області задекларував перспективні напрями розвитку регіону, а саме розвиток туризму, мережі індустріальних парків, передача в концесію культурної спадщини Львівщини.

Також Віктор Шемчук зазначив , що є й інші можливості для взаємної співпраці Львівщини із бельгійським бізнесом. Зокрема, на думку голови ОДА, перспективною для інвестування є  альтернативна енергетика, сільське господарство. Так, для реалізації в області євроінтеграційних прагнень Президента України, влада Львівщини працює над створенням спільних підприємств із приватним бізнесом, на які українське законодавство передбачає «нульові» ставки на оподаткування.

«На сьогодні, ми працюємо над тим, аби у нашому Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького можна було приймати та відправляти великі вантажі. Це значно розширить можливості для розвитку міжнародного бізнесу та економіки України», – повідомив голова ОДА.

Своєю чергою бельгійська делегація відзначила, що для них дуже важливо, аби було добре сполучення між країнами. Зокрема президент бельгійсько-української торгово-промислової палати Ольга Букавин наголосила, що необхідно попрацювати над відкриттям прямого авіарейсу із Львова до Бельгії.

Окрім того, Віктор Шемчук закликав бельгійців до спільних  міжнародних військових навчання на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що є у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: