З початку 2013 року управління соціального захисту опрацювало більше 214 тис. різного роду звернень від мешканців

Актуально про соціальний захист. За січень-вересень 2013 року працівниками відділів управління соціального захисту опрацьовано більше 214 тис. різного роду звернень, це як письмові так й усні звернення та консультації.

«Зазвичай мешканці нашого міста звертаються за оформленням соціальних допомог, субсидій, пільг, отримання консультацій фахівця. Як показує спостереження в нашій роботі зустрічаються багато випадків коли одна сім’я може звертатись одразу ж за кількома видами допомоги, звісно якщо таке право їм передбачено чинним законодавством. Висока активність звернень обумовлена незначним рівнем доходів населення та високими витратами на оплату за енергоносії.

Найбільш активно мешканці звертаються в місяці опалювального сезону з жовтня по травень, коли охочих оформити субсидії чи пільги стає більше», - розповіла Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту Львівської міської ради.

Нагадаємо, що в управлінні соціального захисту діють зручні послуги для мешканців: запис на прийом по телефону, можливість замовлення певних довідок телефоном.

Для отримання детальної інформації про різні види соціальних гарантій мешканці Львова можуть звертатись за консультаціями до  відділів соціального захисту за місцем проживання за телефонами:

 

Галицький: тел.:  261-44-50 (вул. Ф. Ліста, 5)
Личаківський: тел.:  235-71-62 (вул. Театральна, 10)
Залізничний: тел.:  295-82-28 (вул. І. Виговського, 34)
Франківський: тел.:  237-50-81 (вул. Генерала Т. Чупринки, 85)
Шевченківський: тел.:  252-28-40 (вул. В. Липинського, 11)
Сихівський: тел.:  254-64-80 (просп. Червоної Калини, 66)

Ярослав Альохін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: