Заява Львівської міської партійної організації ВО «Батьківщина»

Інформаційне повідомлення „Під гаслами об’єднання відбулось рейдерське захоплення Львівської міської організації ВО „Батьківщина” членами політичної партії „Фронт Змін”, опубліковане деякими інтернет-ЗМІ, є провокацією та не відповідає дійсності. Про це сказано у заяві Львівської міської партійної організації "Батьківщини".

"Згаданий "прес-реліз" було розіслано з невідомої електронної скриньки, яка не має жодного стосунку до Львівської міської партійної організацій ВО "Батьківщина". Розповсюдження цього прес-релізу розцінюємо як провокацію, що має на меті внести деструктив в роботу об’єднаної опозиції.

Водночас інформуємо, що об’єднавчі процеси у Львівській області та у м. Львів є одними із найуспішніших в Україні: колишні члени „Фронту змін” посіли керівні посади в міському бюро партійної організацій.

У Львові триває конструктивний діалог задля зміцнення партії Батьківщина. Проводяться спільні акції партійців, громадських активістів, депутатів Львівської міської ради фракції ВО „Батьківщина” спрямовані на відстоювання інтересів громади міста.

Звертаємось до всіх засобів масової інформації не сприяти діючому режиму та не поширювати неправдиву інформацію. Ми відкриті до співпраці і готові до спілкування та надання коментарів представниками ЗМІ для того, щоб поширювати офіційну та правдиву інформацію і не вводити в оману читачів.

«Об’єднана опозиція єдина і готова до спільної роботи задля перемоги над діючим режимом» - йдеться у заяві голови Львівського міського партійного осередку ВО „Батьківщина”  Михайла Мужилівського.

З повагою, Голова Львівської міської партійної організації «ВО«Батьківщина" М.Д.Мужилівський

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: