Cадовий привітав львів’янку - чемпіонку світу з самбо

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Василиною Кириченко, яка стала чемпіонкою світу з самбо у Салоніках, Греція, а також завоювала бронзову нагороду на Чемпіонаті Світу в Маямі, США. Мер вручив спортсменці та тренеру пам’ятні монети.

«Я хочу, щоб до Львова приїжджало більше золотих нагород. Такі перемоги - це промоція міста, підтримка здорового способу життя», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, він ініціюватиме закладення коштів у бюджеті міста на 2014 рік для того, аби виплачувати премії чемпіонам світу і Європи з різних видів спорту. Як зазначив Віталій Загайний, президент Львівської обласної федерації дзюдо, це питання обговорять на засіданні Громадської спортивної ради.

«Чемпіонат світу - це дуже важлива подія. Там зібрані майже всі країни світу, і ти хочеш гордо показати, що ти львів’янка і українка. Мені було трохи страшно, я не звикла виступати на такому рівні. Це був перший такий високий етап після Європи. Маємо наступного року Дитячі олімпійські ігри, будемо до них готуватись», - розповіла Василина Кириченко.

Довідка

Василина Кириченко - вихованка спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2 м. Львова, яка перемогла на чемпіонаті світу з боротьби самбо серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат, у якому змагалося понад 500 спортсменів із 35 країн світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: