Флеш-моб у Львові збере наймасштабніший хор за всю історію незалежної України (відео)

Перед початком телевізійного вокального проекту каналу 1+1 «Битва хорів», у місті відбудеться грандіозний хоровий флеш-моб,  який пройде під гаслом «Заспівай українського «Щедрика» і встанови рекорд країни». Відбудеться дійство 26 жовтня на Площі Ринок о 14.00 годині.

Десятки хорів і сотні вокалістів зберуться разом, щоб об'єднатися в єдиний хор та заспівати в унісон. Долучитися до флеш-мобу може кожен охочий, для участі потрібно вивчити українську пісню «Щедрик» та приєднатися до величезного хору у центрі міста.

Співати хористи будуть під керівництвом заслуженого артиста України, хормейстра Рубена Толмачова, який зі своїм відомим джазовим ансамблем «Man Sound», візьмуть участь у заспіві відомого в усьому світі «Щедрика».

Наприкінці жовтня на телеканалі 1+1 стартує масштабне, унікальне для України вокальне шоу «Битва хорів». Продюсери проекту обіцяють кардинально змінити уявлення українців про хоровий спів і довести, що хор - це стильно, модно і сучасно.

«Битва хорів» - українська адаптація всесвітньо відомого формату Clash of the Choirs. Шоу дебютувало на каналі NBC в 2007 році і надихнуло американців на створення культового телесеріалу Glee. «Битва хорів» вмить завоювала серця глядачів - на сьогоднішній день формат адаптований у 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція.

«Битва хорів» - шоу, яке з першої хвилини вражає масштабністю і неймовірним розмахом. Битися на сцені між собою будуть 8 хорів по 15 учасників у кожному. До перемоги їх поведуть зіркові наставники - ними стали виконавці, визнані в Україні, Росії і за кордоном: Алессандро Сафіна, Володимир Гришко, Руслана, Олег Скрипка, Ірина Білик, Злата Огневич, Гарік Кричевський та Наталія Гордієнко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: