Колодій провів особистий прийом громадян (фото)

23 жовтня голова Львівської обласної ради Петро Колодій провів особистий прийом громадян Львівщини. Мешканці області здебільшого зверталися до голови облради з питаннями соціального характеру.

Зокрема, мешканці селища Гніздичів Жидачівського району звернулись з проханням передбачити фінансування для завершення будівництва школи. Також громадяни просили підтримки у вирішенні проблем щодо необґрунтованого нарахування плати за комунальні послуги, житлового забезпечення та земельних відносин.

До прикладу, мешканка Сокальського району звернулась до очільника обласної ради стосовно можливості отримання земельного паю. Жінка скаржилась, що все життя прожила в селі і важко працювала на землі, але під час розпаювання землі, вона так і не отримала своєї частки.

У результаті обговорення скарги, Петро Колодій дав доручення напрацювати зміни до законодавства як в частині отримання паю, так і стосовно внесення змін до земельного законодавства загалом.

«Те, що закон вже написаний, абсолютно не означає, що він є досконалий. Обласна рада як орган місцевого самоврядування постійно контактує з людьми, знає їхні потреби і бачить, які прогалини є в законодавчій базі. На основі цього ми зобов’язані спільно з народними депутатами від Львівщини ініціювати потрібні зміни до законодавства. Адже тут йдеться про нашу відповідальність як органу місцевого самоврядування, який повинен стояти на захисті інтересів громад. Тому, якщо ми не можемо допомогти вирішити проблему на локальному рівні, потрібно ініціювати зміни до законодавства через наших представників у Верховній Раді», – зазначив голова обласної ради.

Загалом на прийом голови Львівської обласної ради прийшло близько 20 мешканців області. Кілька звернень було щодо надання матеріальної допомоги. Петро Колодій запевнив громадян, що в межах своєї компетенції вживе необхідних заходів для вирішення їхніх проблем.

IMG_7921 IMG_7924

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: