На вулиці Коперника почали ремонтувати тротуари (відео)

У Львові триває ремонт вулиці Коперника. Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Працівники ЛКП «Львівавтодор», яким ще з серпня не виплачують заробітну плату, завершують укладку бруківки на вулиці.

Також на вулиці Коперника почали ремонтувати тротуари, які знищились під час ремонту вулиці.

Нагадаємо, сьогодні прес-служба Львівської міської ради повідомила, що за інформацією департаменту фінансової політики, станом на сьогодні, 23 жовтня, Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 65 млн 604 тис грн.

Казначейство не перераховує понад 30 млн грн. до спеціального фонду міського бюджету розвитку. Понад 15,6 млн грн. складає заборгованість до загального фонду, з них на 8 млн 455 тис грн. не виконують платіжних доручень районних адміністрацій: 826 тис грн. на поточний ремонт житлового фонду, 7 млн 261 тис грн. – на поточний ремонт доріг та санітарну очистку, 367 тис грн. – на придбання піскосуміші.

«Загалом по району маємо понад 4,2 млн грн., які не перераховує казначейство. Це кошти і на ремонт доріг, і на капітальний ремонт житлового фонду та підготовку до зими. Така ж ситуація і з коштами на піскосуміш. А на ремонт тротуарів казначейство не виконало цьогоріч ще жодних платіжних доручень», – зазначив Олександр Удовенко, голова Шевченківської районної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: