У Львові пройде Школа європейських студій

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують про проведення другого сезону Школи європейських студій (EU Study Days in Ukraine). Протягом нового навчального року (вересень 2013-го – червень 2014-го) у різних регіонах України пройдуть чотири навчальні сесії .

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ оголошують набір до Школи європейських студій (EU Study Days in Ukraine), яка відбудеться у Львові 20-24 листопада. Ініціатива прагне дати українським студентам та випускникам університетів глибші та ширші знання про основні риси нинішнього Європейського Союзу та стосунки між Україною та ЄС

Школа дасть можливість українським студентам та випускникам ВНЗ:

  • дізнатися більше про Європейський Союз від найкращих фахівців з Європейського Союзу та України;
  • глибоко вивчити основні питання відносин між Україною та Європейським Союзом в усіх ключових сферах (політика, економіка, енергетика, візові питання, освіта, цінності, права людини);
  • дістати можливість спілкування з представниками інституцій Євросоюзу, провідними експертами та науковцями;
  • розвивати мережу активних освічених молодих людей, що підтримують європейську інтеграцію України.

До участі у Школі запрошуватимуться студенти (останні курси) та випускники українських ВНЗ (що завершили навчання якнайбільше три роки тому) зі спеціальностей: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія, філологія.

Загалом в регіонах України відбудуться чотири п’ятиденні навчальні сесії. Дві сесії відбудуться на сході України, одна – на півдні, одна – в центрі або на заході України. Перша з них відбудеться у вересні-жовтні 2013 року.

Робочі мови Школи – українська та англійська.

Докладнішу інформацію про Школу (точні дати, процедуру відбору учасників, місце проведення) буде невдовзі оприлюднено на сайтах Школи європейських студій (eustudydays.com), Представництва Європейського Союзу в Україні (http://eeas.europa.eu/delegations/ukraine/index_uk.htm) та на Facebook-сторінці Школи (www.facebook.com/EUStudyDays) .

Контактна особа:

Ірина Мовчан, директор Українського освітнього центру реформ, [email protected]

Координаційа група проекту:

email: [email protected],
тел.: 097 321 47 30,

У 2013 році в Києві вже відбулися чотири перші сесії EU Study Days. Сесії відбулися в березні, квітні, травні та червні 2013 року.

 Проект фінансується Представництвом ЄС в Україні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: