ВО «Свобода» у Львівській облраді готує звернення на підтримку євроінтеграції України

Фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській обласній раді ініціюватиме на наступному сесійному засіданні ради ухвалення нового адекватного звернення на підтримку європейської інтеграції України. Про це заявив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Андрій Холявка, коментуючи голосування на минулому сесійному засіданні щодо звернення на підтримку євроінтеграційного курсу держави, запропоноване фракцією Партії регіонів.

«Треба розрізняти підтримку євроінтеграції України і підтримку вірнопідданицьких заяв на адресу чинної влади. А саме таку заяву, з реверансами на адресу режиму Януковича запропонувала фракція Партії регіонів. Вважаю, що хвалити режим, робити йому компліменти немає за що», - зазначив Андрій Холявка.

Як наголосив голова фракції, ВО «Свобода» від дня свого створення послідовно підтримує проєвропейський курс і незмінність цієї лінії підтверджена двома десятиліттями.

За його словами, на наступному засіданні обласна рада розглядатиме нове, гідне і адекватне звернення на підтримку європейської інтеграції України, і він сподівається, що звернення підтримають.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: