Завтра підпишуть договір між USAID та ПАТ АКБ «Львів»

Завтра, 24 жовтня, о 16 год. у приміщенні Палацу Потоцьких (вул. М.Коперника, 15) відбудеться урочисте підписання Договору Гарантії між Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID) та ПАТ АКБ «Львів».

У церемонії підписання Договору візьмуть участь Заступник Адміністратора USAID, керівник Бюро у справах країн Європи і Євразії та представники місії USAID в Україні, Білорусії та Молдові, керівництво ПАТ АКБ «Львів», керівники місцевих органів самоврядування, високопосадові особи державної влади та фінансових інституцій. Підписантами Договору виступають Пейдж Александер, Заступник Адміністратора USAID, керівник Бюро у справах країн Європи і Євразії, та Ігор Гавриляк, Голова Правління ПАТ АКБ «Львів».

Підписання Договору Гарантії з Банком «Львів» є відновленням роботи USAID у напрямку надання технічної підтримки фінансовим установам України. Ця угода дозволить Банку «Львів» розширити сегмент клієнтів, що зможуть отримати кошти для впровадження енергоощадних заходів, та ще міцніше закріпити свої позиції у сфері кредитування енергоефективності.

Довідка

За додатковими питаннями звертайтесь до начальника відділу маркетингу Христини Стефанчук, моб. 067 672 08 43, [email protected].

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: