Завтра у Львові відбудеться урочистий концерт з нагоди 20-річчя від створення УДЮМК

20 років Дитячі клуби Львова допомагають розвивати юні таланти. УДЮМКи презентують свої досягнення завтра на урочистому заході в  Першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва. Концерт за участю вихованців та колективів-товаришів дитячих клубів Львова, виставку творчих композицій від художніх гуртків УДЮМК з кожного району та найяскравіші проекти представлять вихованці та педагоги УДЮМК.  Прочитати про життя Дитячих клубів Львова можна буде у свіжому випуску газети «Сонячні вісті», який розповсюджуватиметься під час свята. Початок концерту  - о 18.00 год.

«Дитячі клуби – це вже сформована спільнота, де кожен може з користю провести вільний час, знайти для себе цікаве заняття, проявити свої таланти, розвиватись духовно, фізично та творчо, познайомитись з новими цікавими людьми. Гуртківці зорганізувались, щоб максимально яскраво відобразити свої таланти та вміння, здобуті в гуртках УДЮМК. До прикладу, в нашому районі вихованці клубу «Пілот» створювали малюнки до виставки «Очима дітей», діти з гуртка бісероплетіння «Намистинка» зробили велику листівку-кінусайга, а клуб спортивного бального танцю «Аеліта» приготував танцювальний номер до святкового концерту. Ознайомитися з творчістю Дитячих клубів з усіх районів міста Львова можна буде в п'ятницю, 25 жовтня, в театрі юного глядача», - розповіла Олександра Білецька, директор УДЮМК Залізничного району.

Також на свято Дитячих клубів Львова завітають танцювальний клуб «Стиль», Дитяча циркова студія Центру дитячо-юнацької творчості Залізничного району, Школа бойового гопака, вихованці драматичного гуртка навчального центру «Хелен Дорон Рання Англійська».

Нагадуємо, цієї осені в кожному районі нашого міста Дитячі клуби Львова організували святкові заходи для юних мешканців. У виступах, майстер-класах, спортивних іграх взяло участь понад 1200 діток.

Ярослав Альохін

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: