Біля Львівської ОДА встановлять велосипедну стоянку

25 жовтня в облдержадміністрації відбулась зустріч голови Львівської ОДА Віктора Шемчука з делегацією виконкому Європейського союзу велосипедного туризму (UECT).

Зазначимо, метою візиту делегації стало проведення 25 – 26 жовтня у місті Жовква Львівської області засідання виконкому Європейського союзу велосипедного туризму (UECT), де основним питанням було обговорення стану підготовки до проведення у 2015 році на Жовківщині Євровелотижня (EWCT-2015).

Нагадаємо, у 2012 році Федерація спортивного туризму України отримала право на проведення 11-го Євровелотижня в Україні. Захід заплановано провести 12-19 липня 2015 року у м. Жовква Львівської області.

Віктор Шемчук запевнив, що ті спортивні заходи, які вже проходили на території Львівщини, ще раз підтверджують наше бажання і можливість проводити міжнародні заходи на високому рівні.

Своєю чергою президент UECT П’єр Розе повідомив про ймовірні труднощі під час перетину кордону України з Євросоюзом.

Голова ОДА запевнив, що під час проведення Євровелотижня-2015 буде забезпечено безперешкодний проїзд усіх організаторів та учасників через державний кордон України.

Окрім того, Віктор Шемчук погодився взяти під свій особистий контроль організацію заходу та запевнив, що Федерація спортивного туризму України отримає будь-яке сприяння та допомогу від облдержадміністрації в організації цього важливого міжнародного заходу.

«Такі заходи сприяють утвердженню України як великої спортивної держави і врешті-решт приведуть нас до реалізації стратегічної мети – проведення Олімпійських ігор 2022 року», – сказав керівник області.

Також Віктор Шемчук повідомив, що біля адмінбудівлі Львівської ОДА буде встановлено велосипедну стоянку, а також розглянуть пропозиції щодо облаштування спеціальної велодоріжки сполученням Жовква-Львів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: