У Бродах відбулись навчання з ліквідації пожежі нафтопродуктів (відео)

25  жовтня на базі лінійно-виробничої диспетчерської станції "Броди" філії магістрального нафтопроводу "Дружба"  відбулись тактико-показові  навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та пожежі на потенційно-небезпечному об’єкті.

Метою  навчань було підвищення ефективності  спільних дій аварійно-рятувальних підрозділів ДСНС Львівській області із службами ЦЗ Бродівського району при ліквідації пожежі,  яка виникла на території резервуарного парку  ЛВДС «Броди».

Згідно тактичного задуму, через розгерметизацію резервуару стався витік нафтопродукту в обвалування з подальшим його займанням. Як пожежно-рятувальні служби, так і служби цивільного захисту району відпрацювали порядок спільних дій при ліквідації масштабних пожеж та надзвичайних ситуацій на об'єктах зберігання та переробки нафтопродуктів. Особливу увагу приділялось взаємоінформуванню між залученими службами та відпрацюванню спільних дій між підрозділами ДСНС й відомчою пожежною охороною об'єкту.

Навчання проходили під керівництвом заступника начальника  ГУ ДСНС України у Львівській області Валерія Глобенка, який високо оцінив дії залученого до тренувань особового складу: «Сьогодні бродівські рятувальники спільно з підрозділом  ЛВДС «Броди» успішно впорались із цією умовною навчальною ситуацією . Дії були злагоджені та  чіткі. Поставлене завдання було виконане».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: