У Львові - загроза доїзду до лікарні через поганий стан дороги

Під час сесії Львівської міської ради депутат Іван Лещишин зачитав депутатський запит до голови Львівської обласної державної адміністрації щодо ремонту дорожнього покриття по вулиці Зелена.

За словами депутата, під час особистого прийому до нього звертаються мешканці та гості Львова, зі скаргою на незадовільний стан дорожнього покриття вул. Зелена: від межі міста до кільцевої дороги.

"Відтинок дороги по вулиці Зеленій, від мосту і до кладовища – за межею міста не перебуває на балансі Сихівської районної адміністрації Львівської міськради. Відтак ремонт ділянки місто проводити не може, а здійснювати його має Облавтодор. Проте вже понад пів року активних дій щодо відновлення асфальтного покриття на цьому відтинку не відбувається. Дорога настільки зруйнована, що скоро громадяни не матимуть змоги потрапити до лікарні, яка тут розташована, відвідати могили близьких на кладовищі, ба більше, виїхати чи заїхати до міста. Через жалюгідний стан доріг скасовано тролейбус №11. Вимагаю від голови Львівської ОДА взяти це питання на особистий контроль і зобов'язати відповідні служби відновити у найкоротший термін асфальтне покриття на вул. Зеленій від мосту і до кладовища", – зазначив Іван Лещишин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: