У Раві-Руській пустий бюджет, - мер

Через те, що на початку 2013 року не були внесені зміни до міських бюджетів по Україні, в містах регіонів України пусті скарбниці, з яких виплачуються соціальні виплати. Про це під час засідання Асамблеї територіальних громад України розповіла міський голова м.Рава-Руська Ірина Верещук, передає кореспондент УНН.

Вона зазначила, що на сьогодні бюджет міста виконано на 64%, а це не дивлячись на обіцянки центральних органів влади, її місто так і не отримало гроші.

"Я особисто зверталась до Уряду, писала листи, зверталась до парламенту – нам нічим розраховуватись з робітниками соціальної сфери, заборгованість по зарплатам перед ними. Рава-Руська є містом на митниці і ми заробляємо декілька сотень мільйонів гривень щороку, які ми віддаємо в державний бюджет. І від цього місто Рава-Руська не отримує жодної копійки дохідної частини" – сказала Верещук.

За її словами, централізація розподілу коштів призводить до того, що наразі в місті Рава-Руська, яке заробляє мільйони грошей, немає коштів коштів і є величезні заборгованості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: