На час відключення водопостачання у центрі міста працюватимуть водовозки

На час відключення водопостачання у центрі міста працюватимуть водовозки. Водовозки будуть розміщені за адресами: вул. Огієнка, 5 (біля клінічної лікарні Львівської залізниці), вул. Рапопорта, 8 (територія пологового будинку), вул. Кирила і Мефодія, 22 (інфекційна лікарня), пл. Ринок, 1, пр. Шевченка, 7 (біля Макдональдсу) та на вул. Л. Українки, 1.

«Ми домовилися з райадміністраціями, вони нададуть техніку – 6 машин-цистерн, які заправлятимуться водою на території Львівводоканалу з гідранту. Це буде питна вода, якість якої контролюватиме наша хіміко-бактеріологічна лабораторія», - зазначили у ЛМКП «Львівводоканал».

Нагадаємо, що у середу-п’ятницю у центрі Львова під’єднуватимуть новозбудовані водогони. Тож у ці дні центральна частина Львова залишиться без водопостачання.

30 жовтня з 8 год. буде повністю припинене водопостачання Галицького району міста та частково Шевченківського району, обмеженого вулицями Сорочинська – Джерельна – Клепарівська – Пстрака – Шевченка – Леонтовича – Шолом Алейхема – Шпитальна – Данилишина. У Галицькому районі Львова буде відсутнє водопостачання також в четвер, 31 жовтня, та у п’ятницю, 1 листопада. 

«Це дуже великий об’єм робіт, який, на жаль, не можна виконати поетапно. Нам доведеться під’єднувати ділянку магістрального водогону діаметром 600 мм до вуличних водопроводів менших діаметрів. Це головна артерія, по якій подається вода в центральну частину міста.  Допоки не завершимо усіх підключень, воду по ній подавати не зможемо. Наші люди працюватимуть і вдень і вночі, щоб якомога швидше відновити повноцінне водопостачання», – зазначив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський.

Марія Калька

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: