Шемчук зустрівся з головою Державного агентства України з туризму та курортів Оленою Шаповаловою

29 жовтня в облдержадміністрації відбулась зустріч голови Львівської ОДА Віктора Шемчука з головою Державного агентства України з туризму та курортів Оленою Шаповаловою. Участь у зустрічі також взяв заступник керівника області Сергій Василенко.

Під час зустрічі керівник області розповів про розвиток туризму на Львівщині та подальші перспективи у цьому напрямку. Зокрема, він обговорив можливості щодо розширення співпраці у цій галузі. «Ми прагнемо, щоб Львівщина мала найкращий потенціал та можливості для розвитку туристичного напрямку», – зазначив В.Шемчук.

Своєю чергою, Олена Шаповалова відмітила активну участь представників облдержадміністрації, зокрема департаменту міжнародного співробітництва та туризму, у різноманітних заходах, що організовує Державне агентство України. Також вона висловила готовність до реалізації цікавих пропозицій у розвитку туристичної галузі та вдячність за позицію облдержадміністрації у цьому напрямку.

Зазначимо, що сьогодні у Львові відбудеться засідання українсько-польської робочої групи з туризму, на якій головуватимуть Олена Шаповалова та заступник Міністра спорту та туризму Республіки Польща Катажина Собєрайська. Окрім цього, перебуваючи з візитом у місті Львові, 30 жовтня голова Держагентства України візьме участь в офіційному відкритті Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності – 2013 у Палаці спорту «Україна». В рамках форуму відбуватиметься XIV Міжнародна виставка-ярмарка «ТурЕКСПО», VII Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес» та VI Спеціалізована виставка «Континент розваг».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: