Львівська ОДА оголошує про проведення консультацій з громадськістю

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації оголошує про проведення консультацій з громадськістю у формі публічного громадського обговорення шляхом електронних консультацій та проведення «круглого столу» щодо проекту «Обласної програми відзначення у Львівській області свят державного, регіонального, місцевого значення, пам’ятних дат та історичних подій на 2014 рік»

Мета проведення консультацій з громадськістю: отримання пропозицій та зауважень від громадських організацій і окремих громадян до проекту програми відзначення свят державного, регіонального та місцевого значення, пам’ятних дат та історичних подій.

Способи забезпечення участі в обговоренні: електронні консультації та проведення «круглого столу» під час якого будуть розглянуті усі письмові та усні пропозиції.

Термін  подання пропозицій та зауважень: з 30 жовтня до 30 листопада2013 року.

Номер телефону, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: (032) 2999-106.
Контактна особа: Онисько Богдан Іванович – заступник начальника управління організації масових заходів та комунікацій з громадськістю, начальник відділу організації масових заходів.

Електронна скринька для подання пропозицій в режимі електронного листування: [email protected].

Письмові пропозиції надсилати за адресою:79008 м. Львів, вул. Винниченка, буд. 18, Львівська обласна державна адміністрація, департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Остаточна дата проведення круглого столу буде повідомлена додатково.

Термін  і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 30 листопада 2013 року на веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації www.loda.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: