Михальчишин презентував альтернативний підручник із історії (фото, відео)

Сьогодні, 30 жовтня, у Львівському палаці мистецтв пройшла презентація нового видання посібника з Історії України для учнів 10-11 класів, співавтором якого є кандидат політичних наук, народний депутат України (ВО «Свобода»), міністр освіти і науки Уряду національної альтернативи  Юрій Михальчишин.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Як розповів видавець посібника, директор видавництва «Астролябія», головний редактор Львівського мілітарного альманаху «Цитаделя», кандидат філософських наук Олег Фешовець книга вийшла тиражем у 3 тисячі примірників, дві тисячі з яких закупила Львівська міська рада.

Він розповів, що  книгарні часто не хочуть брати альтернативний підручник на реалізацію. Сама книга коштує 50 гривень і, як запевняє Михальчишин, цього разу між якістю та ціною видавці вибрали якість.

Михальчишин наголосив, що сьогодні багато речей в Україні робиться «не завдяки», а «у супереч», тому надалі справа за учителями, методистами, а також за батьками, які повинні робити усе, щоб діти вивчали українську історію за правдивими підручниками.

«Львівські школи закуплять цей підручник, а далі справа вже за батьками та за меценатами. Також долучимось і ми й розповсюджуватимемо книгу у Центрі, на Півночі та Сході України. Ми будемо поширювати слово правди всупереч політиці, яка прийнята міністром Табачником», - сказав Михальчишин.

Він також розповів, що у книзі є ексклюзивний параграф про події у Холодному Ярі, а також окремо привернута увага до розвитку Закарпаття.

DSC_8067

DSC_8165

DSC_8047

DSC_8096

DSC_8121

DSC_8011

Деталі – у відео:

Фото Сергій БОБРА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: