Вчена рада прийняла ухвалу щодо скликання Конференції трудового колективу для внесення змін до Статуту Університету

У Львові сьогодні представлять скандальну виставу на основі подій в Україні
Вже сьогодні у Львові представлять скандальну виставу на основі подій в Україні. Про це під час прес-конференції розповів російський поет Андрій Орлов Орлуша, інформує Дивись.Інфо.

30 жовтня 2013 року у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося засідання Вченої ради, у порядку денному якого йшлося про скликання Конференції трудового колективу для внесення змін до Статуту Університету, зокрема про скликання конференції трудового колективу, визначення кількісного складу, норм представництва і порядку обрання делегатів.

В ухвалі Вченої ради від 30 жовтня 2013 року (протокол №18/10) йдеться: «Відповідно до ухвали Вченої ради Університету (протокол№16/9 від 25 вересня 2013 року) скликати в листопаді 2013 року конференцію трудового колективу Університету (далі - Конференцію) для внесення змін до Статуту Університету і затвердити: склад Конференції – 350 обраних осіб; норму представництва: 273 особи – від науково-педагогічних працівників, 42 особи – від осіб, які навчаються, 35 осіб – від інших категорій працівників».

Ректорат спільно з первинною профспілковою організацією працівників Університету визначать кількісне представництво делегатів від підрозділів науково-педагогічних працівників, від інших категорій працівників і за потреби сформують групи співробітників інших категорій, кількість яких у підрозділах менша від визначеної кількості представників інших категорій, для обрання одного делегата;  визначать уповноваженого від кожної групи для організаційної роботи.

На факультетах, підрозділах, групах співробітників конференції оберуть визначену кількість делегатів. На конференції студентів Університету студентський уряд обере визначену кількість делегатів (осіб, які навчаються в Університеті та об’єднані студентським самоврядуванням). До 14 листопада голови (керівники) конференцій факультетів, підрозділів, груп співробітників, конференції студентів Університету мають подати протоколи про обрання делегатів на Конференцію.

На спільному засіданні ректорату та президії первинної профспілкової організації працівників Університету встановлять дату скликання Конференції.

прес-центр Університету

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: