Завтра у Львові обговорюватимуть досвід у сфері управління житлом

У четвер, 31 жовтня, о 16.00 в приміщенні Відділу супроводу ОСББ буде проведений круглий стіл за результатами проекту «Поширення досвіду управління житловою нерухомістю на рівні малих громад в Західній, Центральній і Східній Україні».

Метою проекту «Поширення досвіду управління житловою нерухомістю на рівні малих громад в Західній, Центральній і Східній Україні»  є сприяння поширенню найкращих практик самоорганізації громадськості  та обміну досвідом у сфері управління житлом та енергозбереження між ОМС, неурядовими організаціями та МСБ Західної, Центральної та Східної України задля підвищення їхньої ефективності та посилення впливу громадськості на вирішення актуальних проблем місцевого й регіонального розвитку, що мають стосунок до ЖКГ.

На круглий стіл зберуться представники Львівських Асоціацій ОСББ і ЖБК та житлово-комунального господарства області. Додамо, в рамках проекту було заплановано організацію і проведення трьох дводенних навчальних тренінгів «ДПП та управління житловою нерухомістю у малих громадах» у партнерських  містах Західної, Центральної і Східної України. Застосування розробленої навчальної методології на практиці відбулося у кожному місті за принципом один загальний курс (1-й день) і один конкретний локалізований/авторизований курс (2-й день). З міст-кандидатів було обрано чотири міста Миргород, Славута, Червоноград  та Кам’янка-Бузька.

Для учасників провели практичні заняття та тренінги за програмою «Управитель житловою нерухомістю». Лекторами були визнані експерти і спеціалісти з питань управління нерухомим майном, економічно-фінансових, бухгалтерських технічних аспектів управління житловим будинком. Учасникам тренінгу було представлено досвід проведених тренінгів і навчань у Західній Україні, який  свідчить, що без належної освіти та методичного забезпечення створити ринок професійних спеціалістів, а з ним – і впорядкувати ринок житлової нерухомості неможливо. Експерти також представили напрацювання щодо вирішення проблем ЖКГ, яке неможливе без спільного залучення як державних коштів, так і бізнес-ресурсів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: