Василь Пісний обговорив питання щодо встановлення пам’ятних знаків та меморіальних хрестів борцям за волю України

4 листопада перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний провів перше організаційне засідання робочої групи, яка була створена розпорядженням голови Львівської обласної ради Петра Колодія від 29 жовтня 2013. Учасники зустрічі обговорили питання щодо встановлення пам’ятних знаків та меморіальних хрестів борцям за волю України. Вказана вище робоча група.

Зокрема, на засіданні виступив секретар комісії Ярослав Мудрий, який поінформував про роботу, виконану торік, і про те, які заходи заплановано провести ще у 2013 році.

Голова робочої групи – перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний дав доручення членам робочої групи до наступного засідання підготувати свої пропозиції для реалізації заходів щодо встановлення пам’ятних знаків та меморіальних хрестів борцям за волю України.

Принагідно відзначимо, що згідно з рішенням Львівської обласної ради від 28 грудня 2012 року «Про обласний бюджет Львівської області на 2013 рік» на встановлення пам’ятних знаків та меморіальних хрестів борцям за волю України передбачено обсяг фінансування у розмірі 800 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: