Сьогодні 150 дітей зустрінуться з помічниками Святого Миколая

Сьогодні о 18.00 год. у храмі Пресвятої Євхаристії  (Домініканський собор) 150 дітей з сиротинців та багатодітних, малозабезпечених сімей Львова зустрінуться з помічниками Святого Миколая.

Так розпочнеться благодійна акція «Дерево бажань», яка відбувається вже більше 10 років. Дітки завдяки помічникам Миколая розмістять на дереві свої бажання – листи. А дорослі мають змогу допомогти Миколаю організувати всі подарунки. Помічниками святого Миколая, потім листи будуть встановленні на дереві бажань і кожен охочий може допомогти Миколаю приготувати подарунок для дитинки.

Програма акції у храмі:

  • 18.00 год. літургія
  • 18.45 год. передача листів від дітей помічникам святого Миколая (театральна постановка)
  • 19.00 год. зустріч з дітками, наука для діток про добро (провадить о. Тарас Милян).

«Загалом очікується близько 300 листів від діток із сиротинців та потребуючих сімей. Також від 5 листопада до 19 грудня для цих діток проведуть екскурсії, забавки, солодке частування Тому запрошую не лише прихожан храму, а й усіх львів’ян долучитися до акції і «допомогти Миколаю приготувати дарунки дітям», - говорить отець Тарас Милян, священик храму Пресвятої Євхаристії, керівник «Фундації Духовного Відродження» УГКЦ.

Організатори заходу: парафія храму Пресвятої Євхаристії, Молодіжна спільнота храму, партнер заходу – «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ.

Вже від 5 листопада охочі можуть приходити за листами та допомагати формувати подарунки дітям: храм Пресвятої Євхаристії (пл. Митна, 1), з 7.30 год. до 19.00 год. щодня. Також можна долучитись до акції здійснивши благодійну пожертву на рахунок:

ЗГРУ ПАТ КБ ПриватБанк
МФО 325321, ЗКПО 38172005
Р.р 26000053820232
Призначення платежу: «Благодійна пожертва»

Координатор благодійної акції - Марта Борецька, т.: 0676820825, о. Тарас Милян, т.: 0969559331.

Довідка

Акція «Дерево бажань» проводиться у храмі Пресвятої Євхаристії вже більше 10 років, щороку в акції беруть участь діти-сироти та з малозабезпечених сімей Львова. Кількість учасників щороку зростає. Цьогоріч найбільша кількість - 300 дітей.

Марія Юрків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: