У Львові вже вдруге відбудеться Всеукраїнський фестиваль студентської фотографії «Спалах»

Львів виховує творчу молодь. На аматорів та професіоналів фотосправи чекає другий щорічний фестиваль студентської фотографії «Спалах». Вже традиційно захід відбудеться на теренах одного з найстаріших вишів України – Львівської Політехніки. Фестиваль стартує 5 грудня. Зараз триває реєстрація учасників та прийом конкурсних робіт.

Участь у фестивалі можуть брати професійні фотографи та фотолюбителів з усіх регіонів України. Єдина умова – учасник обов’язково повинен бути студентом вишу.

Минулого року у фестивалі «Спалах» взяли участь 75 учасників з понад 10 областей. Відбір пройшли 52 роботи з більш як 200 поданих на конкурс. Основні нагороди отримали учасники з Києва, Львова та Бердянська.

«Ми працюємо над великим студентським фестивалем, максимально відкритим для громадськості. Це не комерційний проект. Наша основна мета – якомога ширше популяризувати фотографію як мистецтво і, таким чином, активно підносити її на новий якісний рівень. Добре, що фестиваль відбувається у Львові. Це місто неабияк надихає», - розповідає Олександр Лопушанський, організатор Всеукраїнського фестивалю студентської фотографії «Спалах» у Львові.

Реєстрація учасників триватиме до 30 листопада. До конкурсу приймають роботи у чотирьох жанрах: архітектура, люди, пейзаж, репортаж. Кожен учасник може подати не більше 3 фото.

Цього року у журі фестивалю компетентні і досвідчені професіонали: член спілки UAPF Ярослав Мончак, відома режисерка Люба Сорокіна та фотокореспондент Віталій Грабар.

Довідка

Детальніше ознайомитися з умовами участі у фестивалі та заповнити аплікаційну форму потрібно на сайті www.spalahfest.com

Організатори: Колегія і профком студентів та аспірантів НУ «Львівська політехніка»

Партнери: Фестиваль короткометражного кіно «Kinopixel», студентський тижневик Львівської політехніки «Аудиторія», студія веб-розробок «FOCUSWEB»

Контактна особа: Олександр Лопушанський, 0632968800

Марія Юрків

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: