Пісний провів прийом громадян (фото)

До першого заступника голови Львівської обласної ради Василя Пісного звернулися жителі Львівської області, які просили вирішили різного роду проблемні питання.

Зокрема, житель Сколівського району повідомив, що місцеві медики неналежним чином виконують свої професійні обов’язки, а саме – неякісно проводять обстеження хворих.

«Після їхнього обстеження і призначеного лікування я зіштовхнувся зі ще більшими проблемами – у мене погіршився стан здоров’я», – зауважив відвідувач.

На цю заяву чоловіка Василь Пісний відповів, що обов’язково розбереться з вищезазначеною ситуацією і допоможе у її вирішенні. «Вас обов’язково приймуть і нададуть якісну допомогу», – резюмував перший заступник голови ЛОР.

Також до Василя Пісного звернулася жителька міста Львова, яка просила надати їй матеріальну допомогу для проведення операції.

Зі свого боку, перший заступник голови Львівської обласної ради пояснив жінці, що більшість депутатів Львівської обласної ради вже вичерпали практично всі кошти, призначені цьогоріч для надання матеріальної  допомоги жителям області. Разом з тим, Василь Пісний обіцяв, що звернеться до депутатів обласної ради, щоби хоч якось допомогти жінці у її ситуації.

Окрім того, до першого заступника голови Львівської облради звернулися й інші громадяни. Зокрема, вони просили вирішити земельні та соціально-побутові питання.

Усі звернення громадян Василь Пісний обіцяв ретельно вивчити і, при можливості, вирішити кожну з озвучених нині проблем.

IMG_8118 IMG_8127

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: