Результати перевірки про дотримання вимог закону при оздоровленні дітей на Львівщині, - документи

У Львівській ОДА проведено вибіркову перевірку дотримання чинного законодавства щодо оздоровлення дітей у державному підприємстві України «Міжнародний дитячий центр «Артек» та державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія» за період із 1 січня по 1 вересня 2013 року.

Про це у відповідь на Інформаційний запит Дивись. Інфо повідомив заступник голови – керівник апарату Львівської ОДА Вадим Гураль.

Як йдеться у відповідь, вибіркову перевірку комісією проведено під головуванням заступника голови ОДА Ірини Романів.

При організації роботи комісії було враховані порушення (зауваження), зазначені у поданні прокуратури Львівської області «Про усунення порушень вимог чинного законодавства про оздоровлення та відпочинок дітей», зокрема у частині неналежного виконання обов’язків керівникам управлінь та відділів Буської, Бродівської, Жидачівської, Золочівської, Мостиської, Перемишлянської, Червоноградської та Трускавецької міських рад, а також заходи організаційного та дисциплінарного характеру , вжитих на усунення виявлених зауважень.

«Комісією не виявлено порушень щодо правомірності скерування дітей на оздоровлення в МДЦ «Артек» та УДЦ «Молода гвардія». Усі зауваження стосуються правильності чи повноти оформлення відповідної підтверджуючої документації, дотримання першочерговості при наданні путівок більш незахищеним категоріям дітей (що має бути моральним принципом при розподілі путівок), охоплені якнайбільш ширшого кола дітей, які змогли б оздоровитись в вищезазначених оздоровчих закладах», - йдеться у висновках роботи комісії.

Нагадаємо, екс-голова Львівської ОДА Віктор Шемчук заявляв про масові порушення при відпочинку дітей на Львівщині цього року.

Повний перелік документів та висновки комісії дивіться нижче:  

artek1

artek2

artek3

artek4

artek5

artek6

artek7

artek8

artek9

artek91

artek92

artek93

artek94

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: