У Львові вивчали найкращі практики надання соціальних послуг бездомним громадянам

6-7 листопада у Львові відбулася конференція  «Соціальні інновації в боротьбі  із бездомністю: від професійного навчання до якісної соціальної роботи».

Зазначимо, це австрійсько – український проект взаємодії уряду Австрійської республіки та Мінсоцполітики  України спільно з представниками неурядових  неприбуткових організацій з Австрії та України, який має на меті вивчення найкращих практик надання соціальних послуг бездомним громадянам.

В рамках проекту було презентовано спільні зусилля місцевої влади та неурядових організацій для вирішення проблем бездомних людей у Львові та Чернівцях.

Розглянуто особливості надання соціальних послуг бездомним громадянам Федеральним Міністерством соціальних справ та захисту прав споживачів Австрії та проведено тренінги й навчання в Центрі соціальних інновацій.

Також учасники конференції обговорили питання  готовності  служб соціального захисту України до роботи в осінньо–зимовий період 2013-2014 роках та інтелектуальний продукт  співпраці: Державний стандарт соціальних послуг надання притулку бездомним особам та Державний стандарт соціальної інтеграції та реінтеграції бездомних осіб.

прес-служба ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: