„Батьківщина” виступає за повторний розгляд питання недовіри Олегу Салу

Львівська обласна партійна організація „Батьківщина” виступає за повторне внесення до порядку денного сесії Львівської обласної ради питання про висловлення недовіри голові Львівської обласної державної адміністрації Олегові Салу.

Про це йдеться у заяві Львівської обласної організації „Батьківщини”.

Під час розгляду згаданого питання на пленарному засіданні сесії 12 листопада „за” висловлення недовіри голові облдержадміністрації проголосувало 72 обранця, проти - 5, три бюлетені визнано недійсними. Простою більшістю Олегові Салу висловлено недовіру. Для того, щоб президент Янукович в обов’язковому порядку мусів звільнити губернатора, - не вистачило трьох голосів.

Львівська „Батьківщина” ставитиме перед фракцією „Батьківщина”  у Львівській облраді  питання щодо повторного внесення згаданого питання до порядку денного сесії.

„Ми не маємо права залишити це питання „на розгляд” президента, який просто поглумився зі всієї Львівщини, призначивши цю людину на таку посаду в області, де його ім’я  асоціюється виключно із дестабілізацією і викривленням волевиявлення громадян. Одіозний Сало здобув всеукраїнську славу спотворювача результатів виборів минулого року під час штурму 132 ОВК у Первомайську. Під час сесії всі представники опозиційних політсил називали численні корупційні та інші діяння  намісника президента. Не можна залишатися осторонь! Після узгодження усіх дій із опозиційними силами ми повернемося до розгляду цього питання”, – наголосив голова ЛОПО ВО „Батьківщина” Роман Ілик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: