Мешканцям Львова на вулицях міста погрожують сектанти, - отець (відео)

Погрози представників «секти Догнала» кожен може пережити на собі.  Про це на прес-конференції повідомив настоятель храму cвятих апостолів Петра і Павла (костел Єзуїтів) отець Степан Сус, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо

Отець розповів, що адепти цієї секти, молоді люди різної статури перестрівають людей на вулиці і у насильницькій та формі пресингу вимагають визнати так званий «правовірний символ віри».

«Що це означає «правовірний символ віри»? З точки зору «секти Догнала», станом на сьогодні, на планеті Земля уже немає жодної правдивої церкви. Єдина правдива церква – це тільки «секта Догнала». Глава цієї «церкви» – це так званий вселенський патріарх Ілля, який перебуває у розшуку і, як нам відомо, Державна міграційна служба України до сьогоднішнього дня не знайшла механізму, як виконати рішення суду для того, щоб громадянина іншої держави депортувати із України», - пояснив отець.

Також отець повідомив, що його неодноразово обзивали «чортом», «демоном» і іншими образливими словами.

«Від цих людей можна очікувати будь-чого. Якщо люди не бояться писати листи до президентів чужих держав – Росії та Білорусії і просити, щоб у випадку інтеграції України у Європейський Союз ввести війська іншої держави на територію нашої країни, то, напевно, ці люди можуть будь-що зробити із людьми, які не є їх послідовниками. Навпаки, станом на ранок суботи, я став, мабуть, ворогом номер один для цієї секти, тому мені уже вчора рекомендували, щоб я попросив військових ходити зі мною, бо усяке може бути», - розповів отець.

За його словами, у «Відкритому для світу» Львові нарешті повинні бути знайдені механізми, щоб мешканцям було комфортно ходити вулицями Львова.

Водночас отець повідомив, що не звертався до міліції, адже «вони набагато краще знають цих адептів, які погрожують».

«Ходити по судах і переживати дивні процеси по судах просто немає часу», - пояснив отець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: