В Україні вночі «атакували» офіси Партії регіонів (фото)

Янукович дуже довго розповідав про Євроінтеграцію, але якраз перед самітом у Вільнюсі він особисто і Партія регіонів зробили все, щоб угоду про Асоціацію підписано не було. Саме тому в ніч з 11 на 12 листопада активістами Чорного Комітету було символічно «атаковано» офіси Партії регіонів в Києві, Сумах, Одесі та Дніпропетровську. На будівлі було наклеєні плакати з написом «Асоціація або революція!».

Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Чорного Комітету.

На нашу думку, саме підписання угоди про Асоціацію є єдиним шансом для нинішнього режиму піти в забуття мирним шляхом. У випадку, якщо угоду підписано не буде і вектор зовнішньої політики буде направлено в напрямку Митного Союзу, хвиля народного гніву знесе Януковича і ПР. Адже лише надія на підписання угоди є стримуючим фактором для численних протестних рухів, які призупинили свої активні дії на час переговорів з ЄС.

Чорний Комітет не ідеалізує Європейський Союз і усвідомлює, що там вистачає своїх проблем. Але зараз перед Україною постала чітка альтернатива: або шлях до ЄС, або до Митного Союзу. Угода про Асоціацію – це вибір більшості українців. І Янукович має рахуватися з цим вибором.

pr2 pr3 pr4 pr5 pr6

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: