У «Львівській політехніці» відзначать день студента

У вівторок, 19 листопада, в Національному університеті «Львівська політехніка» пройде масштабне святкування міжнародного дня студента. Урочистості розпочнуться з 07.00 години ранку і триватимуть до пізньої ночі.

Організаторами святкування є Колегія та профком студентів аспірантів за підтримки адміністрації «Львівської політехніки».

Студентів університету очікує безліч сюрпризів та цікавинок. Зокрема, починаючи з першої пари, найпунктуальніших спудеїв нагороджуватимуть подарунками із символікою університету, а їхні фотографії розмістять у подвір’ї головного корпусу на дошці пошани.

Першокурсників «Львівської політехніки» очікує нова традиція - встановлення «Капсули мрій» біля пам’ятника студенту у подвір’ї 4-го навчального корпусу, де вони зможуть залишити свої побажання на наступні 5 років навчання.

Під час святкування міжнародного дня студента в університеті не обійдеться без рекордів. На площі перед 4-им навчальним корпусом встановлять найбільшу студентську мапу.

Під час урочистостей увагу приділятимуть не лише розвагам, а й науці. У 114 аудиторії головного корпусу проводитиметься урочиста академія, яка буде присвячена питанням науки серед молоді.

Ближче до вечора вівторка в актовій залі 1-го навчального корпусу пройде традиційний фінал фестивалю КВК «Осінь Політехніки 2013». Опісля, університет запрошує студентів на безкоштовну вечірку у розважальний комплекс «Ring-Club».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: