Депутати обласної роботи працюють над програмою підтримки дитячих установ оздоровлення та відпочинку Львівщини

На засіданні постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Львівської обласної ради, яке відбулось 19 листопада, депутати обговорили питання підтримки і функціонування дитячих закладів оздоровлення і відпочинку на 2014-2020 роки.

Нагадаємо, що 25 червня 2013 року на сесії обласної ради депутати ухвалили рішення про розроблення програми з підтримки і функціонування діючих, відновлення закритих та будівництва нових дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Відтак на виконання цього рішення облдержадміністрація подала на засідання профільної комісії список дитячих установ для включення їх до програми на 2014-2020 роки.

Члени комісії розглянули запропонований перелік, та, висловивши низку зауважень, повернули пропозиції облдержадміністрації на доопрацювання.

Окрім того, депутати планують здійснити робочий виїзд, аби особисто оглянути запропоновані обласною адміністрацією об’єкти. Також члени комісії одностайно ухвалили рішення про скерування до Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму звернення щодо створення державної програми підтримки та функціонування діючих, відновлення діяльності закритих та будівництва нових дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: