Усе залежить від самих українців, - Садовий (фото)

Сьогодні вночі до студентів на львівському Євромайдані до студентів прийшов мер Львова Андрій Садовий. Уже після опівночі мер поспілкувався із людьми, які перебували на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

DSC_9547

Мер відповів на запитання людей, зокрема розповів про проблему із власниками транспортних компаній, які не хочуть давати автобусів на поїздку у столицю.

DSC_9544 DSC_9534

Після розмови із студентами мер відповів і на запитання Дивись. Інфо.

-          Який Ваш прогноз, як надалі будуть розвиватись події в Україні і чого слід очікувати у найближчі декілька днів чи тижнів?

-          А це залежить насправді від українців. Якщо буде тверда принципова позиція, то все буде гаразд. Якщо будемо ховатись і шукати невідомо чого, то можуть бути проблеми. Треба бути вільними людьми. Ми народились вільними, така ласка Божа. І треба цю вільність у собі плекати, берегти і передавати іншим.

DSC_9592

-          Опісля заяви про мобілізацію, Вас назвали чи не єдиним українським мером, який не боїться, що Президент Янукович перекриє йому фінансування…

-          Насправді із фінансуванням сьогодні не є добре по всій Україні. Я розумію, що це відповідь на той непростий тиск, який на сьогодні є у зв’язку із тим, що наша продукція не поступає у тому числі і в Росію, що ми не отримуємо податкових платежів, не наповнюється казначейський рахунок, тому сьогодні усі є в однакових позиціях.

Знаєте, економіка економікою, це надзвичайно важливо, бо це основа держави, але важливо, щоб ми себе відчували вільними людьми. Тому що коли людина вільна, вона може думати, а мозок людини здатен вирішувати надскладні формули. А коли ти є раб, то думати не маєш права, бо за тебе думають. Я вірю, що українці завжди будуть думати самостійно за себе.

DSC_9616

Олег ДОВГАНИК, фото Сергій БОБРА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: