У центрі Києва людей викидали як сміття (фото, відео)

У суботу, 30 листопада, близько 04:00 співробітники спецпідрозділу «Беркут» здійснили розгін прихильників євроінтеграції, що знаходяться на Майдані Незалежності в Києві. Частину активістів затримали.

«Людей просто вбивали палицями! Застосовували газ! На Майдані були чутні вибухи! Багато людей травмовано. Людей, як сміття, викидали з Майдану!», – повідомили в організації КУПР.

За словами очевидців, молодих людей, у тому числі жінок, які залишилися на ніч, били кийками, тягнули по землі, копали ногами.

 

НБН

У Шевченківський райвідділ міліції доставили 35 затриманих. П'ятеро з них госпіталізовані прямо з райвідділу, зокрема з переломами ребер, ключиці.

У даний момент близько 200 активістів Евромайдану знаходяться в Михайлівському соборі. Сюди ж прибули народні депутати опозиційних фракцій. Сам собор оточений «Беркутом».

Водночас УНІАН повідомляє про те, що анський журналіст Johannes Wamberg Andersen, який в цю ніч знаходився біля Майдану Незалежності, зняв відео, на якому відображені кадри, як "Беркут" відловлює окремих мітингувальників, волочить їх по землі і б'є ногами в голову, хоча вони не чинили ніякого опору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: