Інформація про саморозпуск організацій Партії регіонів на Львівщині не відповідає дійсності, - заява

Львівської обласна організація Партії регіонів спростовує інформацію про саморозпуск Миколаївського осередку партії, про що раніше повідомлялось у ЗМІ.

Будемо відверті, партійці Львівщини, як жителі регіону обурені і не розуміють тієї жорстокості, що мала місце з боку правоохоронних органів на Майдані Незалежності в Києві.

Ми чекаємо від керівництва партії і влади не тільки заяв про провокацію, але й аргументованих доказів, що саме так і сталося. Якщо буде встановлено, що побоїще на Майдані влаштоване за вказівкою людей, що входять до керівництва партії, ми вимагатимемо не тільки їхнього звільнення, але й виключення за лав Партії регіонів.

Жодних партійних конференцій, які єдині легітимні приймати рішення про розпуск партійної організації, не відбувалось. Гучні заяви деяких наших партійців про вихід з партії, продиктовані лишень політичною кон’юнктурою, їхнім прагненням бути у фаворі політичного процесу. Робиться це все не безкорисно.

Водночас, ми заявляємо, що з повагою ставимось до позиції тих, хто не витримує шаленого тиску чи дійсно не розуміє того, що відбувається й звертається із заявами про вихід з партії, але робить це спокійно, без піару і відповідно до вимог Статуту.

Хочемо повідомити всі Засоби Масової Інформації, що сьогодні абсолютно не йдеться по саморозпуск жодної партійної організації.

Нагадає раніше повідомлялось що Львівські регіонали планують саморозпуск партійного осередку.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: