Бізнес повинен працювати не тільки заради прибутку, - експерт (фото)

Сьогодні, 6 грудня, у Львові відбулась дискусія «Підприємницька етика та соціальна відповідальність бізнесу», яка постала продовженням вчорашнього міжнародного семінару «Суспільне благо та підприємницька етика».

Про це повідомляє кореспондент Дивись.Інфо

На ній були присутні почесний консул ФРН у Львові Мирослава Дякович, професор теологічного факультету Фрайбурзького університету, директор інституту Західно-Східної мудрості при університеті Бернгард Уде, директор Міжнародного інституту етики і проблем сучасності, Український католицький університет Володимир Турчиновський, директор данської компанії Guldmann Ukraine Тарас Юринц, а також генеральний директор готелю «Атлас» Удо Гайне.

На дискусії доповідачі говорили про підприємницьку етику та вектори розвитку підприємництва в Україні.

Ключовою тезою постало те, що підприємці повинні гнатись не тільки за максимальним прибутком, але й враховувати інтереси своїх працівників і суспільства, у якому діють їхні підприємства.

На думку багатьох експертів, які сьогодні виступили з доповідями, важливо орієнтуватись на західні моделі корпоративної і підприємницької етики і дбати за добробут, освіту та перспективи своїх працівників.

Підприємство має існувати не тільки заради отримання прибутку, але й робити свій вклад у розвиток суспільства, громад та людей.

книгарня2 книгарня3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: