ПР хоче провести референдум за незалежність Криму, - Сиротюк

Партія регіонів має намір провести в Криму антимайдан і референдум про державну незалежність. Про це в ході брифінгу заявив народний депутат України («Свобода») Юрій Сиротюк, передає кореспондент НБН.

«Днями в приміщенні офісу консульства РФ в Сімферополі за участю консула В'ячеслава Світличного відбулася зустріч керівника партії «Русский блок» Геннадія Басова, голови партії і «Русское единство» Сергія Аксьонова за участю деяких народних депутатів від ПР, на якій йшлося про те що зараз в Криму Партія регіонів і проросійські сили намагатимуться провести великий антимайдан», – заявив пан Сиротюк.

При цьому депутат зазначив, що ключовою вимогою антимайдану стане проведення референдуму щодо державної незалежності Криму. Крім того, за даними пана Сиротюка, з 23 по 27 грудня, морська піхота Чорноморського флоту російської федерації має намір провести антитерористичні навчання у Криму.

«Мета цих навчань може бути блокуванням адміністративних будівель та взяття під контроль ключових командних пунктів ВМС України», – сказав він.

При цьому депутат підкреслив, що в даний момент в Криму немає військовослужбовців, а також спецпідрозділів міліції, які могли б втихомирювати вуличні протести і протистояти морським піхотинцям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: