На проспекті Шевченка встановлять велопарковку

Уже завтра, 25 грудня, велосипедисти матимуть змогу безпечно паркувати свого «сталевого друга» на проспекті Шевченка. Адже в середу магазин активного відпочинку «Columbia» встановить там велопарковку.

У Львові розвивається течія соціально відповідального бізнесу. Львівські підприємці працюють не лише заради власного прибутку, а й покращують загальний благоустрій міста. Так, спільними діями громадське об'єднання САМОПОМІЧ та магазин для активного відпочинку Columbia зроблять внесок у велоінфраструктуру Львова, встановивши велосипедну парковку за адресою: пр. Шевченка, 20.

«Магазин Columbia – це не лише магазин якісного, високотехнологічного одягу, що виручає туристів у найекстремальніших умовах. Ми також суспільно активна структура , що переймається здоровим способом життя серед населення і популяризує спорт малих досягнень для дітей та сімей. Ми сподіваємось, ця велопарковка стане приємною несподіванкою для наших клієнтів та просто велосипедистів міста, які зможуть безпечно припаркувати свій байк у центральній частині міста. Також в нас в магазині діє постійна акція - знижка 10% для тих, хто приїжджає на велосипеді», - розповідає Василь Конахович, представник магазину Columbia.

В об’єднанні САМОПОМІЧ переконані – майбутнє міста, це соціально відповідальний бізнес, що розвиватиме його благоустрій.

«САМОПОМІЧ ось уже третій рік займається популяризацією здорового способу життя. В активах об'єднання – вуличні акції, дні здоров'я в садочку та школах, робота зі спортивним середовищем, Всеукраїнський Ярмарок спорту та багато іншого. Ми б не змогли цього зробити самотужки – тому на допомогу нам приходять бізнес-структури та соціально відповідальні підприємці, що поділяють наші цінності. Три роки тому, як ми лише починали роботу – знайти партнерів було значно складніше, ніж сьогодні. Ми закликаємо усіх власників бізнесу долучатись до соціальних проектів, розвивати власне місто, адже благоустрій нашого міста залежить перш за все від нас», - заявили в прес-службі об'єднання САМОПОМІЧ.

Христина Процак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: